0499 379911 info@bschepens.nl

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een machinist voor op onze minigraver die op korte termijn al beschikbaar is om ons team te komen versterken.

We verwachten van jou een flexibele, professionele en zelfstandige instelling en dat je werkt met passie voor je vak. Een vrachtwagenrijbewijs (C) is een pré.

Wie zijn wij?

Schepens bv is een modern en veelzijdig bedrijf wat zich heeft ontwikkeld tot een vooruitstrevende en ontzorgende partij op het gebied grond- en infrawerk. Met een klein team van vakbekwame medewerkers realiseren we uitdagende projecten in hoofdzakelijk omgeving Eindhoven maar daarnaast ook in de rest van Noord-Brabant, Limburg en België. Onze opdrachtgevers bestaan hoofdzakelijk uit overheden, aannemers en bedrijven. Het betreft projecten zoals de aanleg van rioleringen, aanleg en onderhoud van bestratingen, 3D-profileren van puin- en zandbanen, grondwerken voor infra en bouw.

Wat bieden wij?

Wij bieden een gevarieerde en zelfstandige baan met ruimte voor eigen initiatief in een prettige werksfeer en passend salaris. Bij deze functie hoort een volledig ingerichte oprijwagen met minigraver om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Solliciteren op deze functie?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Reageren kan per mail naar info@bschepens.nl of telefonisch via  0499-379911