Grondwerk & profileren

Grondwerk & profileren

Een goed begin is het halve werk. Laat ons meedenken, al in het voortraject van uw plan. Door onze expertise en ervaring zijn wij in staat om u hierin te adviseren en te ondersteunen. Onderstaand sommen wij onze belangrijkste activiteiten voor uw op. Voor deze activiteiten verzorgen wij in eigen beheer het digitaal inmeten, ontwerpen, uitzetten en revisie meetwerk. Dit geldt zowel voor maatvoeringswerkzaamheden als voor 3D-machinebesturing. Onze belangrijkste activiteiten zijn:

Grondwerk voor een bouwput
Grondwerk voor bouw- en infraprojecten

Grondwerk voor bouw- en infraprojecten

Grondwerk is een cruciaal onderdeel in de voorbereidende fase van elk bouw- en infraproject. Het zorgt voor een stabiele en betrouwbare ondergrond, essentieel voor de duurzaamheid van uw constructie of verharding. We realiseren het grondwerk voor een breed scala aan projecten zoals bouwputten, kelders, cunetten, het aanleggen van puinbanen, WADI’s, groenprojecten en meer. Daarbij maken we gebruik van modern materieel dat voorzien is van GPS apparatuur. Hierdoor kunnen we zelfstandig en nauwkeurig werken.

We nemen het gehele proces van begin tot eind uit handen: het inmeten, maken van ontwerp en vervolgens conform ontwerp uitvoeren. Deze aanpak stelt ons in staat om efficiënt te opereren, de projectvereisten vooraf duidelijk in kaart te brengen en, indien nodig, snel aanpassingen te maken. Dit zorgt ervoor dat we altijd met hoogste nauwkeurigheid en aandacht voor detail het werk uitvoeren.

Profileren

Met ruim 20 jaar aan kennis en ervaring zijn we toonaangevend gespecialiseerd op het gebied van profileren van onderbanen voor alle soorten verhardingen, zowel in binnen- als buitenland. We maken gebruik van geavanceerde laser-levellers en 3D-levellers. Hiermee kunnen we zelfs complexe 3D-oppervlakken in één werkgang tot op de millimeter nauwkeurig profileren (in tegenstelling tot conventionele lasergestuurde levellers). Ook is het mogelijk om de 3D-ontwerpen voor te bereiden uit een digitaal 3D of 2D-ontwerp van een project. Daarnaast hebben we de capaciteit om ter plaatse nauwkeurige metingen uit te voeren. U kunt daarbij denken aan het inmeten van putten, kolken, goten en aansluitende oppervlakken. Op basis van deze metingen kunnen we direct een nauwkeurig ontwerp voor het profileren genereren.

Meer weten?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.