Rioleringswerk

Het aanleggen / vervangen van riolering

Als partner in grondwerk en infrawerk verzorgen we uiteraard ook de aanleg van een goed functionerend rioleringsstelsel. Een goede riolering is essentieel voor een veilige en efficiënte afvoer van afvalwater en regenwater van huizen, bedrijven en openbare ruimtes. Het vormt een integraal onderdeel van de infrastructuur van steden en gemeenschappen. Middels een zorgvuldige planning en voorbereiding, voeren we de uitvoering tot in de puntjes uit.

Rioleringswerk
Het aanleggen en vervangen van riolering
Het plaatsen van rioleringssystemen
Rioleringswerk

Werkzaamheden rioleringssystemen

Hiervoor verrichten we de volgende taken en activiteiten:

  • Berekenen en ontwerpen rioleringsstelsel

  • Aanleg hoofdriolering en aansluitingen (pvc of beton)

  • Aanleg drukriolering

  • De aanleg van onderdelen als infiltratiesystemen

  • Pompputten en olie/vetafscheiders

  • Het inmeten en verwerken van revisietekeningen

Ook is het steeds belangrijker om regenwater en vuilwater te scheiden, waarbij het regenwater zoveel mogelijk wordt teruggebracht in de bodem op een efficiënte manier. We hebben ruime ervaring met de aanleg van WADI’s, infiltratieriolering en infiltratiekratten.

Offerte aanvragen?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor uw riolering? Met ons vakbekwame team van professionals laten we het rioleringswerk voldoen aan de lokale voorschriften, normen en kwaliteit en zorgen we ervoor dat het systeem bovenal duurzaam en efficiënt functioneert! Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte voor uw project.